Cookie Consent by Free Privacy Policy website

5MPix IP kamery sa dostávajú do popredia.


Naskladnili sme od TIANDY (www.tiandy.sk) množstvo nových a zároveň najpredávanejších 5MPx IP kamier - Tiandy TC-NC552S.

Prečo sa takto tešíme z nového prírastku?

Konečne sa nám podarilo naskladniť kameru s vysokým rozlíšením, skvelými použitými materiálmi, pokročilými funkciami a veľmi priaznivou cenou 195eur s DPH. (aktuálnu cenu nájdete tu: https://www.tiandy.sk/kamery-detail/ip/TC-NC552S)

V krátkosti o kamere (pre dátových geekov):

- 5MP(2560*1920)@20fps
- 4MP(2560×1440)@25fps
- 2.8mm Lens
- Smart VCA funkcie
- Kovové prevedenie
- bezkáblový dizajn
- SD Card Slot
- IP67
- WDR
- HLC
- DNR
- BLC
- Defog
- Corridor Mode
- IK10
- Built-in Mic

Jedno naozaj rýchle video, ktoré sme robili hneď keď sme naskladnili kameru:

Funkcie kamery:

Starlight

Kamera má veľmi vysokú svetelnú citlivosť, až 0,0002 lux vo farbe, čo zaručuje výrazne lepší obraz a identifikáciu páchateľa aj v noci, pod touto hodnotou je obraz zobrazený už v čiernobielo. Podobné hodnoty dosahujú najlepšie profesionálne fotoaparáty v tejto triede. Dosiahnutie takýchto vynikajúcich parametrov kamery Starlight umožnili inžinieri z Tiandy ktorí dokázali naprogramovať DSP Hisilicon tak, aby využil svoj potenciál na 100% a vynikajúce možnosti Exmor CMOS snímača od spoločnosti Sony. Pohybom myši po obrázku môžete vidieť výhody Starlight kamier.
 
Bežná IP kamera s IR
Tiandy Super Starlight
120dB WDR
Naozajstné, harverové WDR. IP kamery s WDR sa omnoho lepšie vysporiadavajú s extrémnymi svetelnými podmienkami ako napríklad tiene v osvetlenom priestore (postava stojaca pod verejným osvetlením), zdroj svetla v pozadí (veľké okná s jasným svetlom v inak tmavom priestore), nočná premávka na verejných komunikáciach a iné…
 
 
 
Bežná IP kamera
Tiandy IP kamera

H.265

Ukážka H.265 kodeku kamier Tiandy
Kodek H.265 (alebo tiež HEVC) umožňuje až dvojnásobne vyššiu komprimáciu obrazu pri zachovaní kvality obrazu ako predchádzajúca verzia H.264 a navyše podporuje rozlíšenie až do 8192 × 4320 pixelov, ako aj 8K UHD. Polovičná veľkosť v praxi znamená rýchlejšie stiahnutie záznamu, menšia záťaž a požiadavky na prenosové pásmo dátovej siete a teda aj nižšie nároky na kapacitu HDD.

Tripwire

Funkciou tripwire môžete ohraničiť pozemok, olemovať cestu alebo jednoducho určiť miesto, ktoré keď zachytená osoba na obraze prekročí spustí poplach, alebo zaznamená túto udalosť do počítadla. Keďže táto funkcia rozoznáva aj smer pohybu nemusíte sa obávať falošných poplachov a viete detailne vyšpecifikovať podmienky poplachu.
Funkcia TRIPWIRE kamier Tiandy

Double Tripwire

Funkcia DOUBLE TRIPWIRE kamier Tiandy
Funkcia double tripwire (dvojitý tripwire) rozširuje možnosti bežnej funkcie tripwire. Na obraze môžete zadefinovať až dve hranice. Na vyvolanie poplachu je v tomto prípade potrebné aby narušiteľ prekročil v danom smere obe tieto hranice.

Perimeter

Perimeter, ako už názov naznačuje, je vylepšená verzia jednoduchého tripwire. Pri funkcii perimeter zadefinujete oblasť a podobne ako v prípade tripwire je pri narušení tejto zóny spustený poplach, ktorý trvá až kým osoba definovanú zónu neopustí.
Funkcia PERIMETER kamier Tiandy

Opustený objekt

Funkcia Opustený objekt kamier Tiandy
Táto funkcia slúži pre varovanie majiteľa kamerového systému v prípade, že sa na obraze vyskytne nehybný opustený objekt. Túto funkciu vo veľkom používajú napríklad operátori na letiskách, kde môže byť aj zdalivo iba zabudnutá batožina nastražená výbušnina.

Zmiznutie objektu

V prípade, že kamera sleduje definovaný statický objekt, ktorý sa z obrazu stratí, niekto napríklad odcudzí vzácny obraz, je opäť vyvolaný poplach.
Funkcia Zmiznutie objektu kamier Tiandy

Nepovolený pohyb v zóne

Funkcia sledovania nepovoleného pohybu v ohraničenej zóne kamier Tiandy
Postup je podobný ako pri funkcii perimeter. Vyvolanie poplachuy však nie je okamžité. Pokiaľ sa v zadefinovanej oblasti pohybuje alebo zdržuje osoba dlhšia ako je povolené, poplach je vyvolaný až potom.

Detekcia behu v zóne

Postup je opäť podobný ako pri funkcii perimeter. Vyvolanie poplachuy však nie je okamžité, dokonca ani pri dlhšom pohybe v zóne sa ešte nespustí poplach. Poplach je aktivovaný v prípade, že sledovaná osoba beží - pohybuje sa rýchlejšie ako je rýchlosť chôdze bežného človeka.
Funkcia sledovania behu v zóne kamier Tiandy

Nepredpokladaná zmena obrazu

Funkcia nepredpokladanej zmeny obrazu kamier Tiandy
Kamera vyvolá poplach v prípade, že sa zmení snímaná scéna. Či už je to odklonením objektívu, jeho prelepením alebo aj rozostrením alebo ZOOMom obrazu.

Nepredpokladaná zmena zvuku

Kamera vyvolá poplach v prípade, že sa náhle a výrazne zmení úroveň ambientného zvuku.

PoE

Prevratná technológia pre nočné videnie kamier Tiandy STARLIGHT
Napájanie po Ethernete - PoE (Power over Ethernet) je technológia, ktorá umožňuje prenášať napájanie po jednom kábli spolu s obrazom a inými dátami kamier. Nie je teda nutné ťahať žiadne ďalšie káble ani zásuvky.

Prehľad kdekoľvek na svete

Prevratná technológia pre nočné videnie kamier Tiandy STARLIGHT
Kamery vysielajú až 3 rôzne prúdy videa súčasne. Prvý v najvyššej kvalite, ktorý sa zaznamenáva na HDD a zobrazuje lokálne na monitore, druhý v nižšej kvalite, ktorý je primárne určený pre prezeranie cez internet na počítačí a tretí, ktorý je určený hlavne pre mobilné zariadenia z dôvodov šetrenia dát a šírky pásma. Mobilná aplikácia je plnohodnotný nástroj, ktorý umožňuje prezeranie videa, prehrávanie záznamu ako aj ovládanie kamier.Sťahujte na iTunesTeraz na Google Play
 
Viac ako 200ks skladom v Bratislave :)
sklad 552s
 
Kameru viete objednať na info@vidimvsetko.sk alebo na tel: 0948 900 141, prípadne 0911 992 544

Napíšte nám

Povedzte nám o Vašom projekte, radi Vám vypracujeme cenovú ponuku a zodpovieme všetky otázky.

Chránené testom reCAPTCHA. Ochrana súkromia - Zmluvné podmienky

Prevádzkovateľ neručí za správnosť a úplnosť informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia realizovať zmeny informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody, ktoré užívateľom môžu vzniknúť v súvislosti s používaním stránok.