Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Koniec Flash Playeru a kamery


Flash Player, vďaka ktorému bolo možné pozerať živý náhľad a záznam z kamier cez webový prehliadač skončil. Čo teraz?

 

Ku koncu roku 2020 Adobe prestal podporovať Flash Player, čo malo za následok znemožnenie prezerania kamier cez webové prehliadače. Mnoho zákazníkov nás teda kontaktuje a pýta sa, ako má postupovať.

 

Na úvod je treba povedať, že sa tento problém týka každého výrobcu kamerových systémov a riešení momentálne veľa nie je. Ak teda máte kamerový systém HikVision, Dahua, Tiandy alebo iný a evidujete problém s prezeraním cez váš obľúbený webový prehliadač, problém nie je u vás.

 

Jedinou možnosťou ako v súčasnosti prezerať kamerový systém cez webový prehliadač, je použitie Internet Exploreru(IE). Ten má v ponuke plugin, ktorý toto sledovanie umožňuje.

Ostáva nám momentálne len čakať, kedy výrobcovia tento problém vyriešia a sprístupnia pluginy aj pre iné prehliadače.

Ak používate MacOS a teda IE neprichádza do úvahy, je možné použiť klientský softvér Easy 7, ktorý nájdete na stiahnutie aj s návodom TU.

Pozn. Easy 7 je k stiahnutiu aj na Windows.

Pripravili sme pre vás krátky a jednoduchý video návod, ako spojazdniť kamery cez IE. Video nájdete nižšie.

Napíšte nám

Povedzte nám o Vašom projekte, radi Vám vypracujeme cenovú ponuku a zodpovieme všetky otázky.

Chránené testom reCAPTCHA. Ochrana súkromia - Zmluvné podmienky

Prevádzkovateľ neručí za správnosť a úplnosť informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia realizovať zmeny informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody, ktoré užívateľom môžu vzniknúť v súvislosti s používaním stránok.