Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ajax - alarm 21. storočia


Alarm Ajax je moderný a vysoko kvalitný, už nie len, bezdrôtový zabezpečovací systém pre domácnosti, kancelárie a iné komerčné prostredia. Je navrhnutý tak, aby poskytoval spoľahlivé zabezpečenie pred rôznymi druhmi nebezpečenstiev, ako sú vlámania, požiare alebo povodne.

Jedným z najdôležitejších faktorov, ktoré robia alarm Ajax tak vynikajúcim je jeho spoľahlivosť. Tento systém je postavený na najmodernejších technológiách a využíva drôtová a bezdrôtovú komunikáciu na prenos signálov medzi jednotlivými zariadeniami.

Alarm Ajax je výnimočný nie len klasickými senzormi ako sú PIR pohybové čidlá, dverné a okenné magnetické kontakty, senzory teploty, vlhkosti alebo detektory dymu, ale napríklad aj kombinovanými detektormi otvorenia so senzorom otrasu a náklonu alebo bezdrôtovými detektormi pohybu s vizuálnou verifikáciou z novej série FIBRA, kedy si viete cez aplikáciu vyžiadať z konkrétnych detektorov live snímky.

Jedným z hlavných dôvod, prečo si ľudia vyberajú Ajax, je jeho jednoduchosť a pohodlnosť použitia. Všetky bezdrôtové zariadenia sa dokážu jednoducho pripojiť k systému bez potreby špecializovaných nástrojov alebo technických znalostí, naopak nová verzia FIBRA už vyžaduje inštaláciu licencovanou montážnou firmou, kedy je však spoľahlivosť systému o to vyššia. Navyše nová aplikácia pre smartfón Vám umožní sledovať stav zabezpečovacieho systému v reálnom čase, ako ho aj ovládať a monitorovať na diaľku.

Ajax lightswitch

Nová verzia FIBRA prináša na trh aj novinky ako light switch-e, resp svetelné spínače, ktoré dokážu AJ BEZDOTYKOVO zapnúť alebo vypnúť svetlo do 15mm, čo je úžasnou vymoženosťou pre špinavé ruky. Light switch sa ľahko inštaluje, má rozmery štandarnej európskej zásuvky, nevyžaduje neutrálny vodič, k systému sa pripája pomocou QR kódu a ako pekný bonus má širokú neutrálnu farbenú škálu.

Lightswitch Ajax 2

Ďalšou novinkou je systém AJAX WATERSTOP, ktorý umožňuje diaľkovo vypnúť vodu v objekte so zabezpečovacím systémom AJax. Zariadenie kombinuje vysokokvalitný ventil a výkonný elektrický pohyn s riadiacou jednotkou pripojenou k rozbožovaču Ajax prostredníctvom šifrovaného protokolu, ktorý je patentom Ajaxu.
Ak sa spustí systém Leaksprotect alebo detektor úniku tretej strany, WaterStop automaticky uzavrie vodu do 5 sekúnd.

Ajax WaterStop

Alarm Ajax tiež vyvinul špeciálne aplikácie pre rôzne platformy, vrátane iOS, Android a Windows, ktoré umožňujú jednoduchú inštaláciu a ovládanie zabezpečovacieho systému.
Tieto aplikácie sú veľmi intuitívne a prehľadné a tak Vám umožnia rýchlo zistiť, aké zariadenia signalizujú nebezpečenstvo.

Ak hľadáte spoľahlivý, moderne fungujúci – v neposlednom rade aj moderne vyzerajúci – zabezpečovací systém, Alarm Ajax je tou správnou voľbou.

Verím, že sme Vám pomohli zistiť viac o Ajaxe a že bol pre Vás náš blog užitočný. Ak máte akékoľvek otázky alebo postrehy, neváhajte sa na nás obrátiť a my Vám radi poradíme a vysvetlíme Vám všetky nejasnosti aj spolu s našimi priateľmi z tímu Ajax.

Ďakujeme za pozornosť a vidíme sa v ďalšom blogu!

Napíšte nám

Povedzte nám o Vašom projekte, radi Vám vypracujeme cenovú ponuku a zodpovieme všetky otázky.

Chránené testom reCAPTCHA. Ochrana súkromia - Zmluvné podmienky

Prevádzkovateľ neručí za správnosť a úplnosť informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia realizovať zmeny informácií na týchto internetových stránkach. Prevádzkovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody, ktoré užívateľom môžu vzniknúť v súvislosti s používaním stránok.